Ref.

Coaching Huset

v/ Allan Frank

Livsglæde -Velvære

Lykke

Coaching terapi

Referencer


Udvalg af referencer

."….jeg har været i terapi hos Allan pga min skilsmisse, selve forløbet som varede et års tid, var spændende og overvældende. Jeg var meget vred, langt nede, endnu mere vred, såret, kunne ikke se mig ud af sorgen. Fuldstændig låst i min vrede. Men samtaleterapien ved Allan åbnede mig op og jeg kom langsomt tilbage til livet igen og efter et lille års tid, kunne jeg pludselig høre fuglene igen og dufte blomsterne….efter endt terapi mødte jeg en dejlig kvinde og er nu i et dejligt kæreste forhold. I dag kan jeg tale med min ex ang. vores fælles børn, og børnene er glade…livet er dejligt igen og jeg lever livet. Samtaleterapien virkede."Jørgen - Kolding

"...jeg takker Allan for den støtte og hjælp han gav mig, i min svære tid under min depression. Han fik virkelig åbnet mine øjne og efter nogle møder, kunne jeg "trække" vejret igen...ydermere fik jeg sat nogle ting på plads i nogle nære relationer. I dag er livet dejligt igen, jeg har overskud, så jeg har tabt mig, stoppet med at ryge, fået arbejde, vi har købt nyt hus...der er ingen forhindring jeg ikke kan klare….tak for hjælpen.."


Julia - Vissenbjerg

  "Jeg kunne ikke se det rigtige valg ang. uddannelse og jeg var blevet mere og mere forvirret. Allan coachedede mig og i løbet af en enkelt session, vidste jeg præcis hvad og hvor jeg skulle hen. Jeg takker mange gange…"


Felichia - Sjælland

"Jeg kontaktede Allan da jeg havde nogle “huller” i min barndoms erindringer og Allan fik min i hypnose og jeg fik bekræftet mine bange anelser, ovenikøbet så kraftigt at jeg stadig kunne “mærke” det slag jeg havde fået i ansigtet, efter hypnosen. Ydermere fik jeg hjælp til at finde mig selv og Allan rustede mig til at konfrontere livet og sætte grænser. Jeg takker mange gange…"


Dorthea - Vejen

Allan Frank

Coach m/terapeutisk tilgang


I ethvert forløb, vil jeg møde dig på en empatisk, accepterende og anerkendende måde.


Jeg vil høre dig, støtte dig, supportere dig i dine bestræbelser og i dit mentale arbejde med dig selv, for at du kan nå dine mål og få en større glæde i livet.


Kranføreren, slagteren, den arbejdsløse, pensionisten, sportsudøveren, eliteudøveren, lederen og direktøren, alle er velkommen.

+45 25 773 706


Coaching Huset

Haderslevvej 1

6200 Aabenraa


Efter aftale:

Mazantigade 7

6000 Kolding


info(at)afrank.dk

Coaching Huset facebook
Coaching Huset Youtube Kanal
Coaching Huset Instagram

© Copyright. All Rights Reserved.

Hypnose