Coaching-terapi

Coaching Huset

v/ Allan Frank

Livsglæde -Velvære

Lykke

Coaching og Terapi


Få ro og overbilk i dit liv igen.

Slip dine bekymringer og få din gode nattesøvn tilbage.

Du kan finde tilbage til dine drømme og mål, igen.

Du kan øge din livskvalitet og finde glæden og gnisten

Find din mistet fokus i karrieren.Hvad er coaching


Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt potentiale, opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd. Coaching er at støtte og hjælpe dig til at skabe og leve det liv, du virkelig ønsker.

Coaching er en samtaleform, hvor coachen hjælper med at sætte og nå mål, skaber klarhed over en problemstilling og giver rammerne for en forandringsproces, der skal ændre fremtiden og nutiden og skabe ro og overblik over de kommende skridt i mod dine mål. Hvor omdrejningspunktet er dine værdier og drømme.

Hvad er Terapi


Terapi - psykoterapi er anvendelse af psykologiske metoder til at blive mere bevidst om sig selv, sine reaktionsmønstre og sin måde at være sammen med andre på. Gennem bevidsthed om dette, bliver du istand til at træffe dine til-og fravalg. Du bliver istand til at handle mere hensigtsmæssigt i dit liv. Terapi betyder altså støtte den naturlige proces hen mod balance i vores liv, sind og tilstand. I terapi kan du tale om dine tanker, følelser og handlinger og gennem spørgsmål udforske dine problemstillinger fra nye vinkler. Altså få hjælp til at komme ud af livets vanskelige perioder og finde en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst. De fleste opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet.

Hvad skal du vælge..


Du bestiller en intro samtale, hvor du forklarer om dine udfordringer og jeg kommer med et foreslag til forløb til dig.

Oftes er det en blanding af coaching og terapi, da der ofte er noget fra fortiden, der evt. skal rettes op på og ellers er der fokus på fremtiden og nutiden.

Terapi kontra Coaching


Coaching er femadrettet, det handler om at tackle fremtiden. Når du går til coach er det for at få støtte, redskaber og se muligheder for at: nå sine mål, løse et dilemma, skabe struktur og overblik - personligt som arbejdsmæssigt. Terapi har fokus på at: bearbejde årsagen til og at ændre på, de uhensigtmæssige mønstre eller vaner som du ikke længere vil leve med. Terapi går ud på at skabe overbevisninger der støtter dig - fremfor at begrænse dig.

Hvilken udfordringer .....


Det er næsten ubegrænset hvad folk kommer med. Det er lige fra stor sorg (mistet ægtefælle, job, identitet), afhængighed, tristhed, følelsen af at være fortabt, fobi'er, angst, depression, overvægt, livsstils problemer, uvaner, mangel på livskvalitet, velvære og lykkefølelse. Der er rigtig mange årsager til at folk opsøger coach/psykoterapeut.

Både coaching og terapi, kan i med fordel bruge i parterapi. Ja, parterapi er et godt brugt ord, men ofte bruger par denne form, for at sikre sig at de ikke vokser fra hinanden. De forsøger at holde gnisten vedlige.

Det er ofte mindre daglige ting der skal til for at holde en parrelation vedlige.

Ring for en samtale og lad os finde ud af, hvad der kan gavne jeres parfohold.

Læs mere her.

Allan Frank

Coach m/terapeutisk tilgang


I ethvert forløb, vil jeg møde dig på en empatisk, accepterende og anerkendende måde.


Jeg vil høre dig, støtte dig, supportere dig i dine bestræbelser og i dit mentale arbejde med dig selv, for at du kan nå dine mål og få en større glæde i livet.


Kranføreren, slagteren, den arbejdsløse, pensionisten, sportsudøveren, eliteudøveren, lederen og direktøren, alle er velkommen.

+45 25 773 706


Coaching Huset

Haderslevvej 1

6200 Aabenraa


Efter aftale:

Mazantigade 7

6000 Kolding


info(at)afrank.dk

Coaching Huset facebook
Coaching Huset Youtube Kanal
Coaching Huset Instagram

© Copyright. All Rights Reserved.

Hypnose